GEBAKKEN, GESMEED, GESMOLTEN EN VERZAMELD

EEN EXPOSITIE VAN:

NOORTJE MEIJERINK + HARM VAN DER ZEEUW + MARLEEN RIJVERS + LOET GESCHER + NICOLETTE KORTELING KOOL + ALDONA STACHOWSKA + LILIANNA LAZARSKA + CAROLINE PEETERS

120311 zijde Caroline

Op zaterdag15 en zondag 16 juni 2013 zal in het Oude Kerkje in Middelbeers de expositie GEBAKKEN, GESMEED, GESMOLTEN EN VERZAMELD te bezoeken zijn, met schilderijen en tekeningen, keramiek, textielkunst  en sieraden van 8 verschillende kunstenaars. De kunstenaars zullen beide dagen allen aanwezig zijn.

Het belooft een inspirerende ontdekkingstocht te worden waar wielen van keramiek wonderlijke figuren vervoeren en nestjes van goud verstopplaatsen blijken voor kleine diamantjes; waar sprookjesachtige plasjes plastic worden samengevoegd tot veelkleurige fragiele sieraden en zilveren vogels rondzwieren op zwart wit porselein; met vilten en keramische verzamelplaatsen vol herinneringen en melancholie en aan de muur veelkleurige en minutieuze observaties in verf. Dit alles onder het toeziend oog van een grote verzameling warmbloedige engelen.

Een verhaal geïnspireerd op een Griekse mythe leidt ons langs alle toegepaste ambachten en technieken en zal worden verzorgd door verhalenvertelster Annemargriet Veldhorst op zaterdag 15 juni om 15.00h, omlijst met feestelijke drankjes en hapjes. U bent van harte uitgenodigd. De expositie is verder te bezoeken op zaterdag 15 juni 13.00h- 17.00h en zondag 16 juni 11.00h-17.00h.

Het entree is €1,70 per persoon, kinderen gratis. Dit bedrag wordt door de Stichting Het Oude Kerkje besteed o.a. aan het onderhoud van de kerk.