KLAAR VOOR KLOZ III

Nieuw werk, net op tijd klaar voor de expositie KLOZ III dit weekend bij galerie Artijean, in Kaatsheuvel. Nieuwe vorm uitgeprobeerd, halve bol met doosje, zeer tevreden mee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLOZ III wordt zaterdag 29 maart officieel geopend door wethouder Henk van Komen. OPeningstijden zaet 29 mrt: 14.00h-18.00h, zon 30 mrt 11.00h-18.00h
Locatie: Luxemburgstraat 27 -29 , 5171 PK Kaatsheuvel. Meer info: www.kunstloonopzand.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RAKU STOKEN IN DE TUIN

Zaterdag RAKU gestookt in onze achtertuin. RAKU is een traditionele stooktechniek, waarbij werk in de buiten lucht gestookt wordt in een gasoven, gloeiend heet uit de oven in houtkrullen gelegd wordt en daarna afgekoeld in water. Er ontstaan hierbij fantastische kleuren en cracquelé. Binnenkort weer met mijn cursisten van de Volksuniversiteit in Eersel.

140322 raku in de tuin 1

NAAR HET CUYPERSHUIS, ROERMOND

Vorige week werk weggebracht naar het Cuypershuis in Roermond, terechtgekomen via Hester Coolen van D(esign)-day (www.designday.nl):
‘In Het Cuypershuis tonen van 18 maart 2014 – 18 mei 2014 in samenwerking met D(esign)-Day binnen- en buitenlandse ‘ambachtelijke’ ontwerpers hun werk. In de museumwinkel zijn deze objecten ook te koop.

In het Cuypershuis is in de voormalige werkplaatsen van het Cuypershuis een unieke (verkoop)expositie te zien, met design van ontwerpers geselecteerd door D(esign)-day. Daarna verzorgt D(esign)-day voor de rest van het jaar de inrichting van de museumwinkel, met werk van kleiner formaat. Deze samenwerking komt voort uit een gedeelde passie voor het ambacht, waar zowel Pierre Cuypers als de ontwerpers namens D(esign)-day veel waarde aan hechten.’

CAROLINE PEETERS - familie juweel nr 16Meer info: www.cuypershuisroermond.nl  en D(esign)-day en het Cuypershuis