KUNSTPROJECT VOOR KIDS: SLINGERTOUW

HANDEN UIT DE MOUWEN IN HET ATELIER MET IRIS EN CAROLINE

slingertouw - iene biemans zw

Heb jij ook zoveel bijzondere dingen die je graag wilt bewaren? In deze cursus bouw je met verschillende technieken een KUNSTWERK waarin je jouw persoonlijke spulletjes een plekje kunt geven: je eigen SLINGERTOUW. (Naar het gedicht van Ienne Biemans, Plint)

Aan het eind van de cursus organiseren we samen met jou een EXPOSITIE waar je je kunstwerk aan je familie en vrienden kunt laten
zien. Daarna neem je je eigen slingertouw natuurlijk mee naar huis.

De cursus bestaat uit 6 lessen en wordt één keer per week gegeven op woensdagmiddag. Het atelier is aan de Piuslaan tegenover Basisschool de Wilakkers. Voordat we beginnen drinken we wat limonade en eten we een koekje. Er is ruimte voor 6-8 kids in de leeftijd van 10-13 jaar.

Door wie:
Iris Verbakel (vakdocent, kunstenaar, www.kunstjuf.net) en
Caroline Peeters (keramiekdocent, kunstenaar, www.carolinepeeters.nl)
Dag: woe 10 sept – 17 sept – 1 okt – 8 okt – 15 okt – 29 okt 2014
Tijd: 15.30h – 17.30h
Locatie: Piuslaan 157 (tegenover de Wilakkers)
Onkosten: €60,- per kind voor 6 lessen, incl. materiaal
Aanmelden of meer info: info@carolinepeeters.nl

WEER NAAR BELGIË

Het is nog even weg maar 6 en 7 december 2014 mag ik voor de tweede keer een workshop gaan geven bij de Koploper in Harelbeeke, België. Speciaalzaak voor keramiek, waar Carina Costermans regelmatig ook interessante cursussen geeft en organiseert.

Deze keer ga ik een workshop voorbereiden waarbij we inzoomen op diverse technieken van openen en sluiten met als eindresultaat een eigen STAPELDOOS in drie lagen. Wil je meedoen in België, schrijf je in via: www.dekoploper.be

Orsay