AND THE WINNER IS!!!

160116 CAROLINE PEETER - sterrenschaal CKE
Ter gelegenheid van de open dag van het Centrum van de Kunsten Eindhoven, mocht ik me als samenwerkingspartner presenteren op een sfeervolle wintermiddag aan de Pastoor Peterstraat. Samen met bezoekers hebben we een sterrenschaal gemaakt, een kunstwerk dat in de loop van de dag steeds hoger groeide, symbool voor het CKE, kweekvijver van (toekomstige) sterren. Iedereen droeg zijn persoonlijke sterretje in klei bij, van piepjong tot best wel oud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het kunstwerk is zoals beloofd verloot onder alle mensen die hun email hadden achtergelaten.Uit alle lootjes heb ik met mijn ogen dicht één naam getrokken. De winnares was reuzeblij! Gefeliciteerd!

AND THE WINNER IS!!

DE SCHATKISTJES VAN OMA

Een hele lieve oma gaf altijd Redband schatkistjes met snoepjes aan haar kleinkinderen. Toen oma overleden was heeft een van de kleinzoons als afscheid zo’n klein doosje in oma’s hand gestopt. De dochter vond dit zo’n mooi gebaar van haar petekind en wilde graag voor hem en de andere kleinkinderen een mooi herinner-doosje gebaseerd op de schatkistjes die oma altijd gaf. De kinderen mogen er als ze dat willen wat as of spulletjes van oma in bewaren. 160131 CAROLINE PEETERS - schatkistjes

”  Ik heb de doosjes ontvangen. Heel erg mooi hoor Koen en Rens vinden ze supermooi en zijn er heel blij mee. Ze vinden het “vet”. Koen heeft op school een keer geglazuurd, dat is heel moeilijk zei hij. Ik denk dat mijn petekind er ook heel erg blij mee is. Ze zijn erg bijzonder, super. Dank je wel voor je inspanningen en de snelle levering. “

FAMILIE WORKSHOP

151220 CAROLINE PEETERS - samen gemaakt met fam German 3

Kleurrijk resultaat van de familieworkshop net voor de kerst. En de ouders dachten nog wel dat de kids niet creatief waren? Het tegendeel is bewezen! Wat een toffe graffiti namen zijn er ontstaan.

151220 caroline peeters - samen gemaakt, alle namen in een rondje

Voor het eerst gewerkt met de één-keer-stoken-Mayco glazuren (stroke and coat). Werkt supergoed, zelfs op de zwarte klei. Mooie kleuren! Wel eerst even een witte ondergrond er op zetten.

151220 CAROLINE PEETERS - samen gemaakt, alle namen in een rondje