WAT JE ZIET IS MAAR EEN OMHULSEL,

HET BELANGRIJKSTE BLIJFT VERBORGEN

(uit: ‘de kleine prins’, Antoine de Saint Exupery)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VORMEN VOOR BEWAREN

Ontwerp, uitvoering en begeleiding van objecten, projecten en cursussen in keramiek, vanuit het thema bewaren-herinneren-verbinden.

Mijn werk ontstaat vanuit mijn fascinatie voor bewaren. Bewaren om verbinding te krijgen met de mensen, met de dingen, met de tijd en de gebeurtenissen, bewaren uit angst om te vergeten. Een zoektocht naar hoe bewaren, wat bewaren en voor wie bewaren, resulterend in vormen voor het bewaren, herinneren en verbinden: BEWAARPLAATSEN

Doosachtige, handgemaakte objecten van keramiek om bijzondere levensmomenten bewust te beleven, te vangen en vast te leggen.Vrij werk of in opdracht

Naast het zelf maken zet ik graag mensen aan het werk. Ik geef workshops waarbij mensen zelf vorm kunnen geven aan hun manier van bewaren en herinneren, workshops gericht op contact, samen zijn en samen maken. Voor kinderen én volwassenen.150221 CAROLINE PEETERS - it's all in the family