DE SCHATKISTJES VAN OMA

Een hele lieve oma gaf altijd Redband schatkistjes met snoepjes aan haar kleinkinderen. Toen oma overleden was heeft een van de kleinzoons als afscheid zo’n klein doosje in oma’s hand gestopt. De dochter vond dit zo’n mooi gebaar van haar petekind en wilde graag voor hem en de andere kleinkinderen een mooi herinner-doosje gebaseerd op de schatkistjes die oma altijd gaf. De kinderen mogen er als ze dat willen wat as of spulletjes van oma in bewaren. 160131 CAROLINE PEETERS - schatkistjes

”  Ik heb de doosjes ontvangen. Heel erg mooi hoor Koen en Rens vinden ze supermooi en zijn er heel blij mee. Ze vinden het “vet”. Koen heeft op school een keer geglazuurd, dat is heel moeilijk zei hij. Ik denk dat mijn petekind er ook heel erg blij mee is. Ze zijn erg bijzonder, super. Dank je wel voor je inspanningen en de snelle levering. “