MASTERCLASS

COMPLEXE DOOSVORM

De masterclass COMPLEXE DOOSVORM is een tweedaagse cursus gericht op creativiteit en techniek, met de focus op het ontwerptraject. Als start houd ik een inspirerende presentatie waar niet zozeer de filosofie van het bewaren aan de orde komt, maar veel meer de architectuur van de doos: (draag) konstrukties, open en dicht, verbinding met andere materialen. Aan bod komen verschillende vormen van de doos, toepasbare technieken en mogelijkheden. Als voorbeeld zijn diverse real-life dozen aanwezig. Deelnemers gaan na de presentatie  aan de slag met een eigen ontwerp. Onder begeleiding bedenk je een plan van aanpak en wordt het ontwerp uitgewerkt in bv. eigen mallen met eigen maatvoering en daarna gerealiseerd in keramiek. 

IN MIJN ATELIER
De masterclass is voor vier personen in mijn atelier in Eindhoven af te spreken. Ik reken voor een masterclass van twee dagen €210,- per persoon (incl BTW) uitgaande van vier deelnemers. Dit is inclusief 2 x lunch, ontwerp-materiaal, klei, glazuur, 1 x stoken en hulp bij het assembleren.

OP LOCATIE
Op uitnodiging kom ik als gastdocent op locatie een één- of méérdaagse cursus ‘(complexe) doosvormen in keramiek’ geven. We overleggen wat het onderwerp, de aanpak en de moeilijkheid kan zijn, afhankelijk van de keramiek-ervaring van de deelnemers. Kosten zijn gebaseerd op een uurloon van €40,- per uur (excl. BTW)  De totale prijs is opgebouwd uit: mijn voorbereidingstijd (ga ik vooraf platen voor je rollen of niet, moet ik een ontwerp uitwerken), de materialen die ik wel of niet mee moet nemen (neem ik klei/glazuur mee of verzorg je dat zelf) en natuurlijk de cursus-uren + reiskosten (€0,19 per km). Als je interesse hebt, maak ik graag, na overleg, vrijblijvend een offerte voor je.

INTERESSE? STUUR ME EEN MAILTJE: info@carolinepeeters.nl