WORKSHOPS KIDS

viltworkshop 2

KINDER-WORKSHOPS MET EEN VERHAAL

WAT: Creatieve keramiek workshops op afspraak, opgezet vanuit een bepaald thema. Bijvoorbeeld ‘herinneren en bewaren’. Keuze uit verschillende onderwerpen. DUUR: 2 uur. VOOR WIE:  kinderen van 4 t/m 15 jaar, minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. PRIJS: €13,- per kind. WAAR: mijn atelier, Piuslaan 157, Eindhoven. In overleg ook op een eigen locatie. (op eigen locatie kan de groep evt. groter)

CAROLINE PEETERS - kinderworkshops 1

OPBOUW VAN DE WORKSHOPS: Ik vertel een kort verhaal over waarom we (willen) bewaren en herinneren, ik laat ik hierbij plaatjes en voorbeelden zien van kunstenaars. Hoe hebben zij dat gedaan? Dan gaan we aan de slag. Vooraf is er gekozen uit een van de workshops, klik je op de plaatjes hieronder dan krijg je meer info per workshop.

We sluiten de workshop af met een glaasje drinken en iets lekkers, zingen een liedje voor de eventuele jarige, die een klein kadootje mag uitzoeken en praten nog even na over hoe iedereen de workshop vond. Als het mooi weer is kunnen we dit lekker op het podium in onze tuin doen…. Bij mooi weer werken we sowieso met de schuifdeuren van het atelier open of buiten op het terras!

DE INHOUD VAN DE WORKSHOPS EN DE INLEIDING WORDT AAN DE LEEFTIJD VAN DE GROEP EN/OF EIGEN WENSEN AANGEPAST !! Klik op de plaatjes hier onder om naar de workshops te gaan.

150221 CAROLINE PEETERS - it's all in the family detail