JONGSTE EIGENAAR

“Na twee jaar sparen eindelijk zijn eigen groene mijmerdoos.”

160131 CAROLINE PEETERS- Jongste eigenaar mijmerdoos ooit

Finn (10 jaar) kwam twee jaar geleden op keramisto met zijn oma op bezoek bij mijn kraam en bleek op slag verliefd op mijn groene mijmerdoos. Hij vond hem supermooi en wilde hem graag hebben. Ergens in oktober ’15 kreeg ik een mailtje van zijn moeder, dat Finn het geld voor een mijmerdoos bij elkaar had gespaard en of ik er nog eentje, liefst een groene op voorraad had. Het heeft zo moeten zijn denk ik, de groene mijmerdoos was er nog. Hij heeft een mooi plekje gekregen in de woonkamer.160202 CAROLINE PEETERS - de mijmerdoos van FINN

 “Hij is apetrots op zijn “schatkist”. We hebben met de hand op het hart moeten beloven er nooit in te kijken……”  aldus de moeder van Finn.