FAMILIE WORKSHOP

WHAT’S IN THE FAMILYNAME

150221 CAROLINE PEETERS - it's all in the family detail

Met het gezin of een kleine familie maak je bij mij in het atelier een mooi en functioneel kunstwerk. Een kom met de jullie namen aan de rand. De kom heb ik van tevoren al gemaakt van zwarte klei (is nog nat). Op papier teken je met de mooiste graffiti-letters je naam, dan ga je deze in klei uitsnijden. De kleiletters maken we samen op de rand vast, waarna je ze een kleur gaat geven met glazuur. Natuurlijk kun je nog van alles op en aan de kom maken om hem precies zo te krijgen dat jullie hem allemaal mooi vinden. De kom wordt na een week of twee drogen in de keramiek oven gebakken. Je kunt hem dan echt gebruiken als fruitschaal of voor bv een salade of pasta gerecht.

Je kan ook per persoon een kleine kom maken met je eigen naam en/of versiering, die kan je dan gebruiken bijvoorbeeld als soepkom.

Duur van de workshop: 2 – 2,5 uur

Maximaal aantal personen: 6 (voor meer personen wijk ik in overleg uit naar een andere locatie)

Grootte van de kom: rond 12 cm (klein), rond 22 cm (medium) of rond 27 cm (groot) de hoogte is elke keer de helft van de doorsnede (het zijn halve bollen)

Prijs van de workshop: kleine kom (min 4 personen) €45,- per kom, medium kom €180,- (voor max 4 personen), grote kom €240,- . Inclusief iets lekkers en wat drinken.

Ik kan ook een workshop op maat voor jou en je gezin/familie organiseren, waarbij allerlei onderwerpen, vormen en ideeën te bedenken zijn. Zie ook: samen gemaakt .

Meer info of afspreken: info@carolinepeeters.nl of 06 38813484

150221 CAROLINE PEETERS - it's all in the family