EXPOSITIE BIJ SILEX DEN BOSCH

feb 20, 2024 | evenementen

2 maart t/m 29 april 2024

Yes, Yes, Eindelijk weer een EXPOSITIE! In de galerieruimte op de eerste evrdieping van de showroom van SIlex in Den Bosch mag ik mijn werk komen laten zien. Ik heb er een overzichtstentoonstelling van gemaakt van mijn BEWAARPLAATSEN , van de familiejuwelen uit 2008/2010, via STAPEL DOZEN, KUSSENS, MIJMERDOZEN en mijn MADAM tot aan de PRUPKES uit 2023. Omdat ik er niet altijd bij kan zijn, is er bij bijna alle werken een QR te vinden, waarmee je een filmpje op je telefoon kan zien van het betreffende werk en kan kijken hoe het open en dicht gaat. 

Zaterdag 2 maart zal ik tussen 11.00h en 12.00h (ongeveer) aanwezig zijn voor toelichtingen en vragen. Daarnaast ben ik aanwezig op zaterdag 16 maart en zaterdag 6 april, Ik geef op die dagen een workshop bij Silex. Tijdens/na de lunchpauze rond 13h zal ik de groep cursisten rondleiden langs de expositie. Wees welkom hierbij aan te sluiten. (Voor de workshop van 6 april is nog plaats!)

Meer info? Mail me op: info@carolinepeeters.nl