ZELF URN MAKEN

Ikzelf vind absoluut kracht en energie in het creëren. Van niets iets te maken, kan helpen je iets beter te voelen in zware tijden. Door met je handen bezig te zijn maak je je hoofd leeg waardoor er ruimte is voor rust, nieuwe ideeën en inspiratie. Je focus is op het maken en de handelingen en vaardigheden die daarbij komen kijken. Er is dan weinig ruimte voor piekeren, beredeneren, zorgen maken of andere drukte.

Zelf (mee) werken aan het ontwerp en/of het tot stand komen van een gedenkteken, bewaarplaats of urn kan veel positiefs brengen in een rouwproces.

Tijdens creatieve processen werken je met je rechterhersenhelft. In die rechterhersenhelft gaat het meer om intuïtie, gevoel, emoties, inzicht, innerlijk bewustzijn en verbeelding. Je komt dus beter in contact met deze gevoelsmatige vaardigheden en je binnenwereld als je creatief bezig bent. Tijdens een creatief proces laat je het logisch denken (linker hersenhelft) los en werk je vanuit je gevoel.

Op verschillende manieren kan je zelf je handen uit de mouwen steken: 

* We kunnen samen een ontwerp bedenken voor een urn/gedenkteken/bewaarplaats op maat, waarbij we bekijken hoe of wat je zelf kunt en wilt doen eventueel met familieleden of vrienden.

* Met één of twee personen kunnen we iets afspreken in mijn atelier in Eindhoven. Wil je met meer mensen samen iets maken dan heb ik mogelijkheid om in Wanroij het atelier van Carla Rovers te huren voor een halve of hele dag. 

Benader me gerust voor vrijblijvend meer info of een afspraak: Info@carolinepeeters.nl