WORKSHOP OP MAAT

Naast zelf maken, zet ik ook graag mensen aan het werk. Ik organiseer diverse workshops op afspraak, waarbij bewaren, herinneren en verbinden terugkerende thema’s zijn. Samen aan het werk zorgt voor saamhorigheid en contact. Sámen aan één ding werken verbindt.

WORKSHOP IN MIJN ATELIER: Op verzoek verzorg ik een korte, een ééndaagse of een meerdaagse workshop voor je. De workshop kan als onderwerp een (specifieke) doosvorm hebben, maar ook gerust iets anders. In mijn atelier heb ik, normaal gesproken, ruimte voor maximaal 5 personen. Vanwege de Corona regels kunnen er momenteel maar drie mensen maximaal aan een workshop meedoen in mijn atelier.

WORKSHOP OP LOCATIE: Op uitnodiging kan ik als gastdocent op locatie bv een één- of méérdaagse cursus ‘(complexe) doosvormen in keramiek’ geven.

In beide gevallen overleggen we wat het onderwerp, de aanpak en de moeilijkheid kan zijn, afhankelijk van de keramiek-ervaring van de deelnemers. 

Kosten zijn gebaseerd op een uurloon van €50,- per uur (excl. BTW)  De totale prijs is opgebouwd uit: mijn voorbereidingstijd (ga ik vooraf platen voor je rollen of niet, moet ik een ontwerp uitwerken), de materialen die ik wel of niet mee moet nemen (neem ik klei/glazuur mee of verzorg je dat zelf) en natuurlijk de cursus-uren + reiskosten (€0,19 per km). 

Als je interesse hebt, maak ik graag, na overleg, vrijblijvend een offerte voor je. Stuur me een mailtje: info@carolinepeeters.nl