WORKSHOP OP MAAT

Naast zelf maken, zet ik ook graag mensen aan het werk. Ik organiseer diverse workshops op afspraak, waarbij bewaren, herinneren en verbinden terugkerende thema’s zijn. Samen aan het werk zorgt voor saamhorigheid en contact. Sámen aan één ding werken verbindt.

,,WORKSHOP IN WANROIJ: Op verzoek verzorg ik een korte, een eendaagse of een meerdaagse workshop voor je. De workshop kan als onderwerp een (specifieke) doosvorm hebben, maar ook gerust iets anders.

Sinds kort heb ik de mogelijkheid gekregen gebruik te maken van het prachtige atelier van Carla Rovers in Wanroij. Een landelijk gelegen super de luxe ruim keramiek atelier, met een prachtig uitzicht en een fantastische tuin eromheen.

Voor de lunch mogen we bij mooi weer gebruik maken van de tuin, er is ruim voldoende parkeer plek aanwezig en allerlei B&B mogelijkheden in de buurt.

WORKSHOP OP EIGEN LOCATIE: Op uitnodiging kan ik als gastdocent op jouw eigen locatie bv een één- of meerdaagse cursus ‘(complexe) doosvormen in keramiek’ geven, of een workshop/masterclass met een specifiek onderwerp voor je verzorgen.

We overleggen wat het onderwerp, de aanpak en de moeilijkheid kan zijn, afhankelijk van de keramiek-ervaring van de deelnemers. 

Kosten zijn gebaseerd op een dagvergoeding van €400,- per dag en mijn voorbereidingstijd, excl. BTW.

De voorbereidingstijd is afhankelijk van je wensen: ga ik vooraf platen voor je rollen of niet, moet ik een ontwerp uitwerken, welke materialen neem ik wel of niet mee (neem ik klei/glazuur mee of verzorg je dat zelf)

Bijvoorbeeld (alle prijzen zijn excl. BTW):

voorbereidingskosten voor een ééndagsworkshop zoals je die op mijn site ziet staan is €35,- pp (incl. malletjes 3 kleine doosjes, boekje met werkomschrijving + technische info, 1/2 pak klei uitgerold, meer prijs voor verschillende kleuren glazuur)

– losse malletjes kleine doosjes €15,- p/st

– ander ontwerp (kluisje, mijmerdoosje of stapeldoosje), malletjes + werkomschrijving + technische info €30,- p/st

Verder komen er nog reiskosten en evt. overnachtingskosten bij. (reiskosten €0,19 per km, overnachting bij meerdaagse en grotere afstanden). 

Als je interesse hebt, maak ik graag, na overleg, vrijblijvend een offerte voor je. Stuur me een mailtje: info@carolinepeeters.nl