WORKSHOP OP MAAT

Naast zelf maken, zet ik ook graag mensen aan het werk. Ik organiseer diverse workshops op afspraak, waarbij bewaren, herinneren en verbinden terugkerende thema’s zijn. Samen aan het werk zorgt voor saamhorigheid en contact. Sámen aan één ding werken verbindt.

WORKSHOPS OP MAAT: Op verzoek verzorg ik een korte, een eendaagse of een meerdaagse workshop voor je. De workshop kan als onderwerp een (specifieke) doosvorm hebben, maar ook gerust iets anders.

IN WANROIJ: Ik heb ik de mogelijkheid gekregen op afspraak gebruik te maken van het prachtige atelier van Carla Rovers in Wanroij. Een landelijk gelegen super de luxe ruim keramiek atelier, met een prachtig uitzicht en een fantastische tuin eromheen. Hier kunnen we met groepjes van 6-8 personen fijn aan het werk.

 

Carla verzorgt een heerlijke lunch en bij mooi weer mogen we gebruik maken van de tuin, er is ruim voldoende parkeer plek aanwezig en allerlei B&B mogelijkheden in de buurt.

BIJ SILEX IN DEN BOSCH: Silex (keramiek supplier in Den Bosch) biedt ook de mogelijkheid hun workshopruimte te huren. Fijne plek voor grote (8-14 pers) groepen middenin het keramiekwalhalla van menig keramist. De lunch wordt door Silex geregeld (broodmaaltijd met vers afgebakken broodjes, fruit, groentjes, yoghurtjes, alles erop en eraan) en wordt geserveerd in de keuken/lunch ruimte op de eerste verdieping. Waar je na de lunch meteen kunt genieten van een mooie exp0sitie en of even shoppen in de winkel op de begane grond.

WORKSHOP OP EIGEN LOCATIE: Op uitnodiging kan ik als gastdocent op jouw eigen locatie bv een één- of meerdaagse cursus ‘(complexe) doosvormen in keramiek’ geven, of een workshop/masterclass met een specifiek onderwerp voor je verzorgen.

We overleggen wat het onderwerp, de aanpak en de moeilijkheid kan zijn, afhankelijk van de keramiek-ervaring van de deelnemers. 

Kosten zijn gebaseerd op een dagvergoeding van €420,- per dag en mijn voorbereidingstijd, excl. BTW. (Mijn uurloon is €52,50 excl BTW)

De voorbereidingstijd is afhankelijk van je wensen: ga ik vooraf platen voor je rollen of niet, moet ik een nieuw ontwerp uitwerken, welke materialen neem ik wel of niet mee (neem ik klei/glazuur mee of verzorg je dat zelf)

Bijvoorbeeld (alle prijzen zijn excl. BTW):

voorbereidingskosten voor een ééndagsworkshop zoals je die op mijn site ziet staan is €35,- pp (incl. malletjes van 3 kleine doosjes, boekje met werkomschrijving + technische info + 1/2 pak klei uitgerold, meer prijs voor verschillende kleuren glazuur)

– losse malletjes kleine doosjes + werkomschrijving €20,- p/st

– ander bestaand ontwerp uit mijn collectie bv mini mijmerdoosje of stapeldoosje: malletjes + werkomschrijving + technische info = €30,- per deelnemer. (één ontwerp per groep) (meerprijs  1/2 pak uitgerolde klei = €15,- pp)

Verder komen er nog reiskosten en evt. overnachtingskosten bij. (reiskosten €0,21 per km, overnachting bij meerdaagse en grotere afstanden). 

Als je interesse hebt, maak ik graag, na overleg, vrijblijvend een offerte voor je. Stuur me een mailtje: info@carolinepeeters.nl