HAPPY NEW YEAR

jan 1, 2021 | Uncategorized

Ik wens iedereen die dit leest veel inspiratie en goeds voor 2021. Ik hoop dat we weer snel dicht bij elkaar mogen komen om mooie en leuke dingen samen te doen. Elkaar een hand te geven, een knuffel, een zoen. En dat we dan blijven waarderen dat we dat kunnen!

Vorig jaar was ik het nieuwe jaar begonnen met een nieuwsbrief, daarin een inspirerend gedicht dat ik via PLINT in mijn mailbox kreeg.

Het gaat over het leven als een weg, en het onvoorspelbare karakter daarvan. Nou dat hebben we wel meegemaakt het afgelopen jaar. Er zijn wel wat hobbels en doodlopende steegjes op de weg gekomen voor heel veel mensen. Exposities gingen niet door, workshops en cursussen werden afgeblazen. Toch zijn er op mijn pad ook weer wat leuke nieuwe  afslagen geweest, die me heel veel plezier en inpsiratie hebben gebracht. Ik noem de kerstballen! 

Ter inspiratie heb ik hieronder het gedicht nog eens geplaatst. Maak er iets moois van in  2021!

Weg

Niet altijd wijst de weg zichzelf. Er zijn er die zich verliezen in steeds meer en steeds minder doorzichtige stenige zijpaden, in omhoog en omlaag zonder duidelijk doel, en nog altijd is het een weg, met de sporen die daarop wijzen.

Misschien, denk je ergens, halverwege of waar het ook mag zijn, als je in kalme angst meent verdwaald te zijn en zelfs de weg terug nooit meer te zullen vinden, misschien is er een oog dat deze verwarde weg ziet als een rechte lijn, als een pijl, die zonder omhaal afvliegt op het doel.

Vertrouw daarom de weg, altijd, want hoe dan ook, hij komt aan, anders was hij er niet.

T. van Deel