MIJN HUIS IS MIJN WERELD: DAG 9

jul 20, 2022 | mijn huis is mijn wereld, speciale projecten, workshops en masterclasses

23 juni 2022

De laaste dag! We hadden een vol atelier deze keer. Dat kwam natuurlijk omdat we lekker gingen chinezen na de workshop. Daar had iedereen wel zin in. Maar eerst moest er gewerkt worden. De meeste mensen hadden hun grote werkstuk al af. De stukken die al gebakken waren heb ik mee genomen en midden op de tafles gezet. Iedereen was blij met de resultaten. 

Maar er was nog genoeg te doen. Sponsor kadootjes maken! We hebben kleine werkstukjes gemaakt om alle sponsoren en iedereen die het project moegelijk heeft gemaakt te bedanken. Ze zijn leuk geworden!

De ergotherapeute was ook nog even komen kijken en vond dat we heel goed bezig waren met onze aangepaste gereedschapjes. Ze kon er niet direct wat aan toevoegen. Misschien dat we toch nog eens meer gaan kijken naar ergonomisch bestek, dat kunnen we natuurlijk ook gebruiken met klei. Het blijft vooral goed kijken naar wat iemand nodig heeft en hen zoeken naar persoonlijke oplossingen. Maatwerk dus!

De middag hebben we afgesloten met een overheelijke maaltijd van een chinees restaurant. Met ijsjes toe! Iedereen heeft heerlijk zitten smullen en kletsen. De vrouw van Jan was ook nog gekomen, was fijn om ook kennis met haar te maken. 

Alle werkstukken zijn ondertussen gebakken en aan het slingertouw geregen. Het is een indrukwekkend geheel geworden.

De feestelijke plaatsing van het kunstwerk staat voor morgen gepland, 21 juli om 15.00h, in de tuin van Brunswijck. Het belooft weer mooi weer te worden. Je bent van harte welkom te komen kijken!